Eindejaarsfeesten

 

 

Copyright © Hans Barbaix Catering TEL: 0477 602 373

 

AFHAALGERECHTEN EINDEJAARSFEESTEN 2017-2018

 

 

MENU KERSTMIS EN NIEUWJAAR € 39,50/pp

TIP!! BESTEL TIJDIG!!!

 

 

3 seizoenshapjes naar inspiratie van de chef

 

Vitello tonato met gemarineerde tomaatjes, kappertjes en peterselieroom

Of

Torentje van rivierkreeftjes met basilicum mayonaise

***

Tomatenroomsoep met balletjes

Of

Agnes Sorel soep met beenham,

***

Everzwijnfilet met spekjes, zilveruitjes, boschampignons en een rode wijnsaus

Of

Gebakken tarbotfilet, gesmolten hoeveboter en kappertjes

***

Gezouten caramelflan met een noten crumble

Of

Chocolademousse

 

 

 

 

OPENINGSUREN TIJDENS DE FEESTDAGEN

 

Zondag 24/12 open van 9u-12u, afhaal bestellingen van 14u-16u.

Maandag 25/12 Winkel gesloten, afhaal bestellingen van 10u-12u.

Dinsdag 26/12 GESLOTEN.

Zondag 31/12 open van 9u-12u, afhaal bestellingen van 14u-16u.

Maandag 1/1 Winkel gesloten, AFHAAL bestellingen van 11u-12u.

Gesloten op 02- 03- 04- 05- 06/01/2018.

 

 

Eind data bestellingen :

Kerstmis tem Woensdag 20/12

Nieuwjaar tem Woensdag 27/12

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruth, Hans en team wenst U en uw familie prettige eindejaarsfeesten en voorspoedig 2018.

 

 

APERITIEFHAPJES

 

HAPJES :

 

Assortiment van 3 hapjes in glaasjes € 6,00 pp

Worstenbroodjes ( per 6 verpakt ) € 3,20

Assortiment ovenhapjes ( per 6 verpakt ) € 4,20

 

KOUDE VOORGERECHTEN :

 

Krabcocktail € 9,50

Kipcocktail € 6,95

Parmaham met meloen € 8,90

Vitello tonato met gemarineerde tomaatjes, kappertjes en peterselieroom € 13,50

Carpaccio van rund, rucolla en basilicumpesto € 12,50

Torentje van rivierkreeftjes met basilicum mayonaise € 16,00

Salade klassiek van ½ kreeft met garnituren € 19,90

Al deze voorgerechtjes zijn voorzien van een bijpassend broodje

 

SOEPEN :

 

Witlofsoep met gekarameliseerd witlof € 3,90/L

Agnes Sorel soep met beenham € 3,90/L

Tomatenroomsoep met balletjes € 3,80/L

Vissoep rouille € 5,95/L

Kreeftensoep met Armagnac € 6,50/L

 

Alle vis en vleesgerechten zijn voorzien van groenten- en aardappelgarnituren

 

HOOFDGERECHTEN VIS :

 

Zeetongrolletjes, witte wijnsaus en grijze garnaaltjes € 15,20

Gebakken tarbotfilet, gesmolten hoeveboter en kappertjes € 18,90

1/2 kreeft op de wijze van de chef € 24,00

1/1 kreeft op de wijze van de chef € 42,50

 

HOOFDGERECHTEN VLEES :

 

Parelhoenfilet met muskaatdruifjes € 15,50

Tournedos van varkenshaasje met boschampignons € 15,50

Kalkoenpavé met peperroomsaus € 14,50

Lamscarré met persillade en kruidenjus € 18,50

Fazantenborst met appel en Calvados € 18,50

Everzwijnfilet met spekjes, zilveruitjes, boschampignons, rode wijnsaus € 18,50

Hertentournedos met woudvruchten € 21,50

 

Alle vis- en vleesgerechten zijn voorzien van groenten- en

aardappel garnituren ( kroketjes of gratin )

 

NAGERECHTEN :

 

Chocolademousse € 1,75

Gezouten caramelflan met een noten crumble € 1,75

Speculaasmousse € 1,75

Panna cotta met woudvruchten € 1,75

 

KOUD BUFFETTEN :

 

VIS-VLEES

Tomaat met grijze garnaaltjes

Schotse zalm

Terrine van vis

Gebakken kipfilet

Varkensfilet

Parmaham met meloen

Pastei van everzwijn met uien konfijt

Assortiment salades, sauzen, broodjes ( 2 per persoon ) € 27,00/pp

Eventueel mogelijk om uit te breiden met 1/2 kreeft, meerprijs € 14,20